Mustapuro: Sukunimi-info

Mustapuro

Tietoja sukunimestä Mustapuro

Mustapuro on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Mustapurojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 17 max

v. 1985 22

v. 2015 34

v. 2018 34

v. 2020 34

v. 2022 34

v. 2023 33

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä on voinut olla vähän pienempi. Vuosien 2015–2023 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mustapuro on sijalla 15 540. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Mustapuro ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Paikannimi Mustapuro

Mustapuro (paikannimi)Katuosoitteissa

Mustapuro on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 103 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta; pelto/niitty; talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Mustapuro jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Mustapuro esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mustapuro, Mustapuronkatu, Mustapuronkuja, Mustapuronpolku, Mustapurontie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мустапуро tarkoittaa nimeä Mustapuro. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Mustapha Mustapuro.

Samankaltaisia nimiä kuin Mustapuro

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Mustapuro, Finland.

©Tuomas Salste