Myrskyranta: Sukunimi-info

Myrskyranta

Tietoja sukunimestä Myrskyranta

Myrskyranta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Myrskyrantojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 40

v. 2018 40

v. 2020 40

v. 2022 40

v. 2023 40

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Myrskyranta on sijalla 13 395. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Myrskyranta ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Myrskyranta on melko pitkä nimi.

Paikannimi Myrskyranta

Myrskyranta (paikannimi)

Myrskyranta on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Myrskyranta jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мюрскюранта ("Mjurskjuranta") tarkoittaa nimeä Myrskyranta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Latviaksi nimi kirjoitetaan Mirskiranta.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Mÿrskÿranda on esimerkki ”vanhanaikaisesta” kirjoitusasusta. Myrskyranta olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Myrsky Myrskyranta.

Samankaltaisia nimiä kuin Myrskyranta

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Myrskyranta, Finland.

©Tuomas Salste