Naula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Naula

Naula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Naula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 46

v. 2016 46

v. 2017 47

v. 2018 47

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Naula on noin sijalla 12 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1938–1939
Yritykset
perust. 1964–2012

Sana Naula esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Naula

Naula (paikannimi)Katuosoitteissa

Naula on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta; niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Naula jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Naula esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Naulakatu, Naulakuja, Naulankatu, Naulapolku, Naulatie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Naulat ulkomailla

Ruotsissa Naula oli 14 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 753 henkeä, joiden sukunimi oli NAULA.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 676 henkeä, joiden sukunimi oli NAULA. Nimi on siellä etupäässä latinojen sukunimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Наула tarkoittaa nimeä Naula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Naula

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Naula, Finland.

©Tuomas Salste