Neulaniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Neulaniemi

Neulaniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Neulaniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 55

v. 2015 54

v. 2016 54

v. 2017 56

v. 2018 55

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Neulaniemi on noin sijalla 11 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Neulaniemi

Neulaniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Neulaniemi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 29 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma; kylä, kaupunginosa tai kulmakunta; maastokohde; niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Neulaniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Neulaniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Neulaniemen Emäntä, Neulaniemen Halkosaari, Neulaniemen Kaatio, Neulaniemen Kaunissaari, Neulaniemen Maikonsaari, Neulaniemen Palosaari, Neulaniemenraitti, Neulaniementie, Neulaniemi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Неуланиеми ("Neulanijemi") tarkoittaa nimeä Neulaniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Neulaniemi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Neulaniemi, Finland.

©Tuomas Salste