Niemenoja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Niemenoja

Niemenoja on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Niemenojien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 28

v. 2017 28

v. 2018 28

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Niemenoja on noin sijalla 17 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Niemenoja on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Niemenoja on suojattu 1983 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Paikannimi Niemenoja

Niemenoja (paikannimi)Katuosoitteissa

Niemenoja on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Niemenoja jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Niemenoja esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Niemenojantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ниеменоя ("Nijemenoja") tarkoittaa nimeä Niemenoja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Niels Niemenoja.

Samankaltaisia nimiä kuin Niemenoja

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Niemenoja, Finland.

©Tuomas Salste