Norra: Sukunimi-info

Norra

Tietoja sukunimestä Norra

Norra on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Norra-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 27

v. 2017 27

v. 2018 27

v. 2019 28

v. 2020 27

v. 2021 30

v. 2022 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Norra on sijalla 16 645. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Norra on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Norra on suojattu 1943 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1896–1944
Yritykset
perust. –2020

Sana Norra esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Norra osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Norra esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Norra Björnholmsvägen, Norra Boxvägen, Norra Brännträskvägen, Norra byvägen, Norra bågen, Norra Bånholmen, Norra Börsskärssundsvägen, Norra Degerövägen, Norra esplanaden, Norra Finnholmen, Norra Funisbackvägen, Norra Fågelbergavägen, Norra fällvägen, Norra Gamla landsvägen, Norra hamnen, Norra Heikelvägen, Norra Helenelundsvägen, Norra Hesperiagatan, Norra Hoppholmsvägen, Norra Högskärsvägen, Norra Inderfjärdsvägen, Norra Järnvägsgatan, Norra kajen, Norra kaldnäsvägen, Norra Kullvägen, Norra Kårbölevägen, Norra Larsmovägen, Norra Laversvägen, Norra Magasinsgatan, Norra Mossavägen, Norra Munsalavägen, Norra Munsövägen, Norra Nissbackavägen, Norra Omfartsvägen, Norra Pallbovägen, Norra Rastvägen, Norra Sjögårdsvägen, Norra skagvägen, Norra Skolvägen, Norra Sparbanksvägen, Norra Stadionvägen, Norra Storlötsvägen, Norra Strandgatan, Norra Strandvägen, Norra Tavastholmen, Norra Terjärvvägen, Norra Tjuvörsvägen, Norra Torrholmen, Norra Trädgårdsvägen, Norra Tvisäcken, Norra Tået, Norra Ungsholmen, Norra Vargövägen, Norra Vattungsvägen, Norra Vinikbyvägen, Norra vägen, Norra Ådösandsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Норра tarkoittaa nimeä Norra. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Nora Norra.

Samankaltaisia nimiä kuin Norra

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Norra, Finland.

©Tuomas Salste