Nuorgam: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Nuorgam

Nuorgam on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Nuorgam-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 83

v. 2015 84

v. 2016 84

v. 2017 85

v. 2018 84

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Nuorgam on noin sijalla 7 600. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Nuorgam on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Nuorgam on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Nuorgam ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 22 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Nuorgam-nimisiä on 84.

Paikannimi Nuorgam

Nuorgam (paikannimi)

Nuorgam on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Nuorgam jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Нуоргам tarkoittaa nimeä Nuorgam. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Nuorgam, Finland.

©Tuomas Salste