Ojanlatva: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ojanlatva

Ojanlatva on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Ojanlatva-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1985 37

v. 2015 47

v. 2016 51

v. 2017 51

v. 2018 51

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2015–2018 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ojanlatva on noin sijalla 11 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Ojanlatva

Ojanlatva (paikannimi)Katuosoitteissa

Ojanlatva on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 7 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde, metsäalue, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Ojanlatva jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ojanlatva esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ojanlatvantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Ojanlatvat ulkomailla

Ruotsissa Ojanlatva oli 35 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Оянлатва tarkoittaa nimeä Ojanlatva. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Oianlatfwa on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ojanlatva olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Ojanlatva, Finland.

©Tuomas Salste