Ormiskangas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ormiskangas

Ormiskangas on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ormiskankaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 51

v. 2015 49

v. 2016 48

v. 2017 47

v. 2018 48

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ormiskangas on noin sijalla 12 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ormiskangas on melko pitkä nimi.

Paikannimi Ormiskangas

Ormiskangas (paikannimi)Katuosoitteissa

Ormiskangas on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Ormiskangas jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ormiskangas esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ormiskankaantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ормискангас tarkoittaa nimeä Ormiskangas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Ormiskangas, Finland.

©Tuomas Salste