Paloaho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Paloaho

Paloaho on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Paloahojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1985 52

v. 2014 53

v. 2015 53

v. 2016 51

v. 2017 52

v. 2018 51

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2014–2018 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Paloaho on noin sijalla 11 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Paloaho

Paloaho (paikannimi)Katuosoitteissa

Paloaho on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 77 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, maastokohde, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Paloaho jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Paloaho esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Paloahontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Палоахо tarkoittaa nimeä Paloaho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paloma Paloaho.

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Paloaho, Finland.

©Tuomas Salste