Papinkivi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Papinkivi

Papinkivi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Papinkivien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 95

v. 2015 98

v. 2016 101

v. 2017 103

v. 2018 104

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Papinkivi on noin sijalla 6 500.

Paikannimi Papinkivi

Papinkivi (paikannimi)Katuosoitteissa

Papinkivi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 20 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kivi; kohouma; kylä, kaupunginosa tai kulmakunta; saari; talo sekä vesikivi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Papinkivi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Papinkivi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Papinkivenkatu, Papinkiventie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Папинкиви tarkoittaa nimeä Papinkivi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Papingifwj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Papinkivi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Papinkivi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Papinkivi, Finland.

©Tuomas Salste