Papu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Papu

Papu on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla harvinainen.

Papujen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 22 max

v. 1985 21

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi.

Verrattuna muihin sukunimiin Papu on lyhyt nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Papuja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Pavun asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1931–1940
Yritykset
perust. 1971–2018

Sana Papu esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Papu

Papu (paikannimi)Katuosoitteissa

Papu on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Papu jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Papu esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Papukatu, Papukuja, Papupolku, Pavuntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Etunimi Papu

Papu on myös etunimi. Vuonna 2019 Papu oli yhtenä etunimenä 26 suomalaisella (12 miestä, 14 naista). Tieto koskee Suomen kansalaisia.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Папу tarkoittaa nimeä Papu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Papu on myös tavallinen lehmien nimi.

Samankaltaisia nimiä kuin Papu

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Papu, Finland.

©Tuomas Salste