Parrila: Sukunimi-info

Parrila

Tietoja sukunimestä Parrila

Parrila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Parrila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2018 32

v. 2020 33

v. 2022 32

v. 2023 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Parrila on sijalla 16 646. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Parrila ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Asuinpaikat

Kuolleet
1955–1966

Vuosina 1955–1966 kuolleet Parrilat asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on kuuden Parrilan kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Sodissa kuolleet

Suomen sodissa 1939–1945 kaatui tai muuten menehtyi kolme henkeä, joiden sukunimi oli Parrila. Lukumäärä kattaa puolustusvoimain palveluksessa olleet mutta ei sotien siviiliuhreja.

Paikannimi Parrila

Parrila (paikannimi)

Parrila on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Parrila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Паррила tarkoittaa nimeä Parrila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Parisa Parrila.

Samankaltaisia nimiä kuin Parrila

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Parrila, Finland.

©Tuomas Salste