Pasti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pasti

Pasti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Pastien lukumäärä eri vuosina:

v. 1985 10

v. 2015 22

v. 2016 22

v. 2017 22

v. 2018 22

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2015–2018 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pasti on noin sijalla 21 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Pasti

Pasti (paikannimi)Katuosoitteissa

Pasti on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Pasti jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pasti esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pastinperä, Pastintie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Pastit ulkomailla

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 6 henkeä, joiden sukunimi oli PASTI.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пасти tarkoittaa nimeä Pasti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pasi Pasti.

Samankaltaisia nimiä kuin Pasti

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Pasti, Finland.

©Tuomas Salste