Paukkula: Sukunimi-info

Paukkula

Tietoja sukunimestä Paukkula

Paukkula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Paukkula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2018 34

v. 2020 35

v. 2022 32

v. 2023 31

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Paukkula on sijalla 16 237. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Paukkula ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Asuinpaikat

Kuolleet
1964–1970

Vuosina 1964–1970 kuolleet Paukkulat asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on seitsemän Paukkulan kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Paikannimi Paukkula

Paukkula
(paikannimi)
Paukkula Karjalassa
(karttanimi)

Paukkula on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 24 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta; maastokohde sekä talo.

Nyky-Suomen lisäksi Paukkula esiintyi Karjalan kartoilla ennen sotia. Alueen kartoilla oli yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät ohessa. Paikkojen tyyppi on kylä sekä rakennettu kohde.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Paukkula jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Katuosoitteissa

Sana Paukkula esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Paukkulankatu, Paukkulanmutka, Paukkulantie, Paukkulavägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пауккула tarkoittaa nimeä Paukkula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Latviaksi nimi kirjoitetaan Paukula.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paul Paukkula tai Paula Paukkula.

Samankaltaisia nimiä kuin Paukkula

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Paukkula, Finland.

©Tuomas Salste