Paukkuri: Sukunimi-info

Paukkuri

Tietoja sukunimestä Paukkuri

Paukkuri on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Paukkurien lukumäärä eri vuosina:

v. 1985 23

v. 2015 28

v. 2018 30

v. 2020 30

v. 2022 30

v. 2023 30

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2015–2023 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Paukkuri on sijalla 16 646. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Paukkuri ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Asuinpaikat

Kuolleet
1955–1968

Vuosina 1955–1968 kuolleet Paukkuri-nimiset asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on viiden Paukkuri-nimisen kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пауккури tarkoittaa nimeä Paukkuri. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Latviaksi nimi kirjoitetaan Paukuri.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pauckurj on esimerkki ”vanhanaikaisesta” kirjoitusasusta. Paukkuri olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paul Paukkuri tai Paula Paukkuri.

Samankaltaisia nimiä kuin Paukkuri

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Paukkuri, Finland.

©Tuomas Salste