Paulaharju: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Paulaharju

Paulaharju on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Paulaharjujen lukumäärä eri vuosina:

v. 1985 49

v. 2014 62

v. 2015 58

v. 2016 59

v. 2017 58

v. 2018 55

v. 2019 55

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2014–2019 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Paulaharju on sijalla 10 537. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paulaharju on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Paulaharju on suojattu 1930 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Paikannimi Paulaharju

Paulaharju (paikannimi)Katuosoitteissa

Paulaharju on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 9 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma; kylä, kaupunginosa tai kulmakunta; metsäalue; pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Paulaharju jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Paulaharju esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Paulaharju, Paulaharjuntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Паулахарью tarkoittaa nimeä Paulaharju. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paula Paulaharju tai Paul Paulaharju.

Samankaltaisia nimiä kuin Paulaharju

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Paulaharju, Finland.

©Tuomas Salste