Pelto-Lampola: Sukunimi-info

Pelto-Lampola

Tietoja sukunimestä Pelto-Lampola

Pelto-Lampola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Pelto-Lampoloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2018 22

v. 2020 22

v. 2022 22

v. 2023 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pelto-Lampola on sijalla 20 813. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Pelto-Lampola ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Pelto-Lampola on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Kuolleet
1958–1970

Vuosina 1958–1970 kuolleet Pelto-Lampolat asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on kuuden Pelto-Lampolan kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пельто-Лампола tarkoittaa nimeä Pelto-Lampola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Peldo=Lambola on esimerkki ”vanhanaikaisesta” kirjoitusasusta. Pelto-Lampola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pellervo Pelto-Lampola.

Samankaltaisia nimiä kuin Pelto-Lampola

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Pelto-Lampola, Finland.

©Tuomas Salste