Permikangas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Permikangas

Permikangas on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Permikankaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 30

v. 2017 30

v. 2018 31

v. 2019 31

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Permikangas on sijalla 16 174. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Permikangas on melko pitkä nimi.

Paikannimi Permikangas

Permikangas (paikannimi)Katuosoitteissa

Permikangas on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Permikangas jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Permikangas esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Permikankaantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пермикангас tarkoittaa nimeä Permikangas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Latviaksi nimi kirjoitetaan Permikangass. S-pääte tarkoittaa, että se on miehen sukunimi. Naisen sukunimi saadaan vaihtamalla s-pääte a:ksi tai joskus e:ksi.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Per Permikangas tai Pernilla Permikangas.

Samankaltaisia nimiä kuin Permikangas

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Permikangas, Finland.

©Tuomas Salste