Pertta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pertta

Pertta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Pertta-nimisten lukumäärä oli 21 henkeä vuonna 1985. Tuoreempi tieto vuodelta 2018 kertoo, että lukumäärä oli alle 20 Suomen kansalaista.

Paikannimi Pertta

Pertta (paikannimi)Katuosoitteissa

Pertta on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Pertta jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pertta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pertantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Etunimi Pertta

Pertta on myös naisen etunimi. Vuonna 2018 Pertta oli yhtenä etunimenä 12 naisella. Tieto koskee Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä naisten ensimmäisenä etunimenä (10 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (2).

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пертта tarkoittaa nimeä Pertta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pertti Pertta tai Pernilla Pertta.

Samankaltaisia nimiä kuin Pertta

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Pertta, Finland.

©Tuomas Salste