Pietinhuhta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pietinhuhta

Pietinhuhta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Pietinhuhtien lukumäärä eri vuosina:

v. 1985 29

v. 2015 29

v. 2016 27

v. 2017 27

v. 2018 26

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2015–2018 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pietinhuhta on noin sijalla 18 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Pietinhuhta on melko pitkä nimi.

Pietinhuhta osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Pietinhuhta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pietinhuhdantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пиетинхухта ("Pijetinhuhta") tarkoittaa nimeä Pietinhuhta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pieti Pietinhuhta tai Pieta Pietinhuhta.

Samankaltaisia nimiä kuin Pietinhuhta

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Pietinhuhta, Finland.

©Tuomas Salste