Pilli-Sihvola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pilli-Sihvola

Pilli-Sihvola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Pilli-Sihvoloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 67

v. 2015 65

v. 2016 65

v. 2017 66

v. 2018 66

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pilli-Sihvola on noin sijalla 9 200. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Pilli-Sihvola on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Pilli-Sihvoloita tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 11 Pilli-Sihvolan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden ja lisäksi 1952–1958 eläneiden vanhusten tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пилли-Сихвола tarkoittaa nimeä Pilli-Sihvola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pilli=Sichfwola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pilli-Sihvola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pilvi Pilli-Sihvola.

Samankaltaisia nimiä kuin Pilli-Sihvola

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Pilli-Sihvola, Finland.

©Tuomas Salste