Pintamo-Kenttälä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pintamo-Kenttälä

Pintamo-Kenttälä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Pintamo-Kenttälä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1985 48

v. 2014 64

v. 2015 64

v. 2016 66

v. 2017 63

v. 2018 63

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2014–2018 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pintamo-Kenttälä on noin sijalla 9 500. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Pintamo-Kenttälä on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пинтамо-Кенттяля ("Pintamo-Kenttjalja") tarkoittaa nimeä Pintamo-Kenttälä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pindamo=Kentälä on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pintamo-Kenttälä olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Pintamo-Kenttala tai Pintamo-Kenttaelae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pinja Pintamo-Kenttälä.

Samankaltaisia nimiä kuin Pintamo-Kenttälä

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Pintamo-Kenttälä, Finland.

©Tuomas Salste