Pirneskoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pirneskoski

Pirneskoski on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Pirneskoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 1985 75

v. 2014 88

v. 2015 89

v. 2016 89

v. 2017 90

v. 2018 89

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2014–2018 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pirneskoski on noin sijalla 7 300. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Pirneskoski on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пирнескоски tarkoittaa nimeä Pirneskoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pirnescoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pirneskoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Piret Pirneskoski tai Pirkka Pirneskoski.

Samankaltaisia nimiä kuin Pirneskoski

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Pirneskoski, Finland.

©Tuomas Salste