Pukaralammi: Sukunimi-info

Pukaralammi

Tietoja sukunimestä Pukaralammi

Pukaralammi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Pukaralampien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2018 31

v. 2020 33

v. 2022 35

v. 2023 34

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pukaralammi on sijalla 15 199. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Pukaralammi ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Pukaralammi on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Pukaralammi on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Pukaralammi on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetit merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Pukaralammi ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 11 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Pukaralampia on 34.

Paikannimi Pukaralammi

Pukaralammi (paikannimi)

Pukaralammi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Pukaralammi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пукараламми tarkoittaa nimeä Pukaralammi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pucaralammj on esimerkki ”vanhanaikaisesta” kirjoitusasusta. Pukaralammi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Pukaralammi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Pukaralammi, Finland.

©Tuomas Salste