Rajantie: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rajantie

Rajantie on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rajanteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 57

v. 2015 54

v. 2016 54

v. 2017 53

v. 2018 52

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rajantie on noin sijalla 11 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Rajantie on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Rajantie on suojattu 1935 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Rajantie osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Rajantie esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rajantie, Samuli Rajantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Раянтие ("Rajantije") tarkoittaa nimeä Rajantie. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Raiandie on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rajantie olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Rajantie

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Rajantie, Finland.

©Tuomas Salste