Ranta-Knuuttila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ranta-Knuuttila

Ranta-Knuuttila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Ranta-Knuuttiloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 52

v. 2015 48

v. 2016 48

v. 2017 49

v. 2018 48

v. 2019 50

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ranta-Knuuttila on sijalla 11 327. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ranta-Knuuttila on melko pitkä nimi.

Paikannimi Ranta-Knuuttila

Ranta-Knuuttila (paikannimi)

Ranta-Knuuttila on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Ranta-Knuuttila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ранта-Кнууттила tarkoittaa nimeä Ranta-Knuuttila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Randa=Cnuttila on esimerkki ”vanhanaikaisesta” kirjoitusasusta. Ranta-Knuuttila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Ranta-Knuuttila.

Samankaltaisia nimiä kuin Ranta-Knuuttila

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Ranta-Knuuttila, Finland.

©Tuomas Salste