Rantalankila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rantalankila

Rantalankila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Rantalankila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 66

v. 2015 69

v. 2016 71

v. 2017 74

v. 2018 73

v. 2019 72

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rantalankila on sijalla 8 629. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rantalankila on melko pitkä nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1940
Yritykset
perust. 1973–1996

Sana Rantalankila esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ранталанкила tarkoittaa nimeä Rantalankila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Randalangila on esimerkki ”vanhanaikaisesta” kirjoitusasusta. Rantalankila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Rantalankila.

Samankaltaisia nimiä kuin Rantalankila

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Rantalankila, Finland.

©Tuomas Salste