Rantalankila: Sukunimi-info

Rantalankila

Tietoja sukunimestä Rantalankila

Rantalankila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se ei suomalaisilla ole kovin yleinen.

Rantalankila-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 55 max

v. 2014 66

v. 2016 71

v. 2018 73

v. 2020 70

v. 2022 74

v. 2023 74

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2023 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rantalankila on sijalla 8 424. Sijoitus listalla on parantunut vuodesta 1970. Silloin sijaluku oli vielä 9 347.

Verrattuna muihin sukunimiin Rantalankila on melko pitkä nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1940
Yritykset
perust. –1996

Sana Rantalankila esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Rantalankilat ulkomailla

Ruotsissa Rantalankila oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2022.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ранталанкила tarkoittaa nimeä Rantalankila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Randalangila on esimerkki ”vanhanaikaisesta” kirjoitusasusta. Rantalankila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Rantalankila.

Samankaltaisia nimiä kuin Rantalankila

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Rantalankila, Finland.

©Tuomas Salste