Rantapere: Sukunimi-info

Rantapere

Tietoja sukunimestä Rantapere

Rantapere on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se ei suomalaisilla ole kovin yleinen.

Rantapere-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 50 max

v. 2014 58

v. 2016 57

v. 2018 58

v. 2020 59

v. 2022 57

v. 2023 56

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä on voinut olla vähän pienempi. Vuosien 2014–2023 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rantapere on sijalla 10 435. Sijoitus listalla on pudonnut vuodesta 1970. Silloin sijaluku oli vielä 9 981.

Nimestä on olemassa variantti Ranta-Pere.

Asuinpaikat

Kuolleet
1963–1969

Vuosina 1963–1969 kuolleet Rantapere-nimiset asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on kuuden Rantapere-nimisen kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla. Ainakin yhden vainajan kotipaikka on jäänyt selvittämättä.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1926
Yritykset
perust. –1990

Sana Rantapere esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Rantapere

Rantapere (paikannimi)

Rantapere on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Rantapere jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рантапере tarkoittaa nimeä Rantapere. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Rantapere.

Samankaltaisia nimiä kuin Rantapere

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Rantapere, Finland.

©Tuomas Salste