Rantapirkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rantapirkola

Rantapirkola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rantapirkola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 32

v. 2017 32

v. 2018 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rantapirkola on noin sijalla 16 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rantapirkola on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Rantapirkola on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Rantapirkola on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Rantapirkola ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 11 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Rantapirkola-nimisiä on 32.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рантапиркола tarkoittaa nimeä Rantapirkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Randapirgola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rantapirkola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Rantapirkola tai Ransa Rantapirkola.

Samankaltaisia nimiä kuin Rantapirkola

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Rantapirkola, Finland.

©Tuomas Salste