Reijula: Sukunimi-info

Reijula

Tietoja sukunimestä Reijula

Reijula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Reijula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1985 38

v. 2015 35

v. 2016 37

v. 2017 40

v. 2018 40

v. 2019 42

v. 2020 42

v. 2021 42

v. 2022 43

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2015–2022 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Reijula on sijalla 12 700. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1944
Yritykset
perust. 1955–1998

Sana Reijula esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Reijula

Reijula (paikannimi)Katuosoitteissa

Reijula on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Reijula jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Reijula esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Reijulankatu, Reijulantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рейюла tarkoittaa nimeä Reijula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Reija Reijula tai Reijo Reijula.

Samankaltaisia nimiä kuin Reijula

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Reijula, Finland.

©Tuomas Salste