Rinnelä: Sukunimi-info

Rinnelä

Tietoja sukunimestä Rinnelä

Rinnelä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Rinnelä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2018 23

v. 2020 22

v. 2022 23

v. 2023 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinnelä on sijalla 20 170. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Rinnelä ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Asuinpaikat

Kuolleet
1955–1967

Vuosina 1955–1967 kuolleet Rinnelät asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on viiden Rinnelän kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1916–1923
Yritykset
perust. –1979

Sana Rinnelä esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Rinnelä

Rinnelä (paikannimi)

Rinnelä on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 7 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Rinnelä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Риннеля ("Rinnelja") tarkoittaa nimeä Rinnelä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Latviaksi nimi kirjoitetaan Rinnele.

Nimi kirjoitetaan joskus Rinnela tai Rinnelae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rinna Rinnelä tai Rino Rinnelä.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinnelä

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Rinnelä, Finland.

©Tuomas Salste