Rinta-Kiikka: Sukunimi-info

Rinta-Kiikka

Tietoja sukunimestä Rinta-Kiikka

Rinta-Kiikka on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Rinta-Kiikkojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2018 43

v. 2020 42

v. 2022 42

v. 2023 42

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinta-Kiikka on sijalla 12 939. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Rinta-Kiikka ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rinta-Kiikka on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Kuolleet
1956–1970

Vuosina 1956–1970 kuolleet Rinta-Kiikat asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on seitsemän Rinta-Kiikan kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринта-Кийкка ("Rinta-Kijkka") tarkoittaa nimeä Rinta-Kiikka. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinda=Kijcka on esimerkki ”vanhanaikaisesta” kirjoitusasusta. Rinta-Kiikka olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rina Rinta-Kiikka tai Rino Rinta-Kiikka.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinta-Kiikka

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Rinta-Kiikka, Finland.

©Tuomas Salste