Rinta-Korkeamäki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinta-Korkeamäki

Rinta-Korkeamäki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rinta-Korkeamäkien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 22

v. 2017 22

v. 2018 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinta-Korkeamäki on noin sijalla 21 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rinta-Korkeamäki on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринта-Коркеамяки ("Rinta-Korkeamjaki") tarkoittaa nimeä Rinta-Korkeamäki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinda=Corgeamäkj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rinta-Korkeamäki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Rinta-Korkeamaki tai Rinta-Korkeamaeki, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rina Rinta-Korkeamäki tai Rino Rinta-Korkeamäki.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinta-Korkeamäki

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Rinta-Korkeamäki, Finland.

©Tuomas Salste