Salojensaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Salojensaari

Salojensaari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Salojensaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 32 max

v. 1985 43

v. 2014 80

v. 2015 84

v. 2016 84

v. 2017 85

v. 2018 85

v. 2019 84

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2019 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Salojensaari on sijalla 7 656. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Salojensaari on melko pitkä nimi.

Salojensaari osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Salojensaari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Salojensaarentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Салоенсаари tarkoittaa nimeä Salojensaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Latviaksi nimi kirjoitetaan Salojensāri.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Saloiensarj on esimerkki ”vanhanaikaisesta” kirjoitusasusta. Salojensaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Salome Salojensaari tai Salomo Salojensaari.

Samankaltaisia nimiä kuin Salojensaari

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Salojensaari, Finland.

©Tuomas Salste