Saunaluoma: Sukunimi-info

Saunaluoma

Tietoja sukunimestä Saunaluoma

Saunaluoma on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Saunaluomien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2018 26

v. 2020 24

v. 2022 24

v. 2023 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Saunaluoma on sijalla 19 557. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Saunaluoma ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Saunaluomia tiedetään asuneen ainakin oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa viiden Saunaluoman asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1946–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Asuinpaikat 1955–1969 kuolleilla

Kuolleet
1955–1969

Vuosina 1955–1969 kuolleet Saunaluomat asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on kuuden Saunaluoman kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Paikannimi Saunaluoma

Saunaluoma (paikannimi)Katuosoitteissa

Saunaluoma on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Saunaluoma jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Saunaluoma esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Saunaluoma, Saunaluomantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сауналуома tarkoittaa nimeä Saunaluoma. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Saul Saunaluoma.

Samankaltaisia nimiä kuin Saunaluoma

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Saunaluoma, Finland.

©Tuomas Salste