Sierla: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sierla

Sierla on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Sierla-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 37

v. 2016 39

v. 2017 41

v. 2018 41

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sierla on noin sijalla 13 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sierla on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Sierla on suojattu 1930–1934 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Paikannimi Sierla

Sierla (paikannimi)

Sierla on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Sierla jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sierlat ulkomailla

Norjassa Sierla oli 8 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сиерла ("Sijerla") tarkoittaa nimeä Sierla. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sienna Sierla.

Samankaltaisia nimiä kuin Sierla

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Sierla, Finland.

©Tuomas Salste