Siirala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Siirala

Siirala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Siirala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 70 max

v. 1985 61

v. 2014 69

v. 2015 68

v. 2016 67

v. 2017 67

v. 2018 68

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2018 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Siirala on noin sijalla 9 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Siirala on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Siirala on suojattu 1929 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Paikannimi Siirala

Siirala (paikannimi)Katuosoitteissa

Siirala on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Siirala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Siirala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Siiralanpolku. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Siiralat ulkomailla

Ruotsissa Siirala oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сийрала ("Sijrala") tarkoittaa nimeä Siirala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Siiri Siirala tai Siivo Siirala.

Samankaltaisia nimiä kuin Siirala

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Siirala, Finland.

©Tuomas Salste