Solmu: Sukunimi-info

Solmu

Tietoja sukunimestä Solmu

Solmu on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla harvinainen.

Solmujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla. Tuorein tieto on, että lukumäärä on ollut alle 20 Suomen kansalaista vuonna 2023.

Asuinpaikat

Kuolleet
1957–1967

Vuosina 1957–1967 kuolleet Solmut asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on viiden Solmun kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla. Ainakin yhden vainajan kotipaikka on jäänyt selvittämättä.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1920–1943
Yritykset
perust. –2021

Sana Solmu esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Solmu osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Solmu esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Solmu, Solmukatu, Solmukuja, Solmuntie, Solmutie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Etunimi Solmu

Solmu on myös miehen etunimi. Vuonna 2023 Solmu oli yhtenä etunimenä 26 miehellä. Tieto koskee Suomen kansalaisia.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Солму tarkoittaa nimeä Solmu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sole Solmu tai Solomon Solmu.

Samankaltaisia nimiä kuin Solmu

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Solmu, Finland.

©Tuomas Salste