Sven: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sven

Sven on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Svenien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 26

v. 2017 26

v. 2018 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sven on noin sijalla 18 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Sven on lyhyt nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1896–1944
Yritykset
perust. –2016

Sana Sven esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Sven osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Sven esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sven Dufvagatan, Sven Dufvankatu, Sven Grahnin polku, Sven Grahns stig, Svengränden, Svenstigen, Svenvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Etunimi Sven

Sven on myös miehen etunimi. Vuonna 2018 Sven oli yhtenä etunimenä 2 455 miehellä, mikä tarkoittaa, että noin joka 1 200:s mies oli etunimeltään Sven. Juuri etunimenä Sven onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 26 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Svea Sven.

Samankaltaisia nimiä kuin Sven

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Sven, Finland.

©Tuomas Salste