Taka-Eilola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Taka-Eilola

Taka-Eilola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Taka-Eilola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 53

v. 2015 54

v. 2016 53

v. 2017 53

v. 2018 53

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Taka-Eilola on noin sijalla 11 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Taka-Eilola on melko pitkä nimi.

Nimestä on olemassa variantti Takaeilola. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Taka-Eilola on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Taka-Eilola on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Taka-Eilola ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 25 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Taka-Eilola-nimisiä on 53.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Така-Эйлола tarkoittaa nimeä Taka-Eilola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Taca=Eilola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Taka-Eilola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Taka-Eilola

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Taka-Eilola, Finland.

©Tuomas Salste