Talliniemi: Sukunimi-info

Talliniemi

Tietoja sukunimestä Talliniemi

Talliniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Talliniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 24

v. 2017 24

v. 2018 23

v. 2019 23

v. 2020 23

v. 2021 23

v. 2022 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Talliniemi on sijalla 20 081. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Talliniemi

Talliniemi
(paikannimi)
Talliniemi Karjalassa
(karttanimi)

Talliniemi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 12 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, niemi, pelto/niitty sekä talo.

Nyky-Suomen lisäksi Talliniemi esiintyi Karjalan kartoilla ennen sotia. Paikka näkyy ohessa. Tyypiltään paikka on rakennettu kohde.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Talliniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Katuosoitteissa

Sana Talliniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Talliniementie, Talliniemi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Таллиниеми ("Tallinijemi") tarkoittaa nimeä Talliniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Talvi Talliniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Talliniemi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Talliniemi, Finland.

©Tuomas Salste