Taulu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Taulu

Taulu on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Taulujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 54

v. 2015 53

v. 2016 52

v. 2017 52

v. 2018 52

v. 2019 52

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Taulu on sijalla 11 023. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1923–1941
Yritykset
perust. 1950–2000

Sana Taulu esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Taulu

Taulu (paikannimi)Katuosoitteissa

Taulu on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Taulu jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Taulu esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Taulunkuja, Tauluntie, Taulupolku, Taulutie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Таулу tarkoittaa nimeä Taulu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tauno Taulu.

Samankaltaisia nimiä kuin Taulu

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Taulu, Finland.

©Tuomas Salste