Telinkangas: Sukunimi-info

Telinkangas

Tietoja sukunimestä Telinkangas

Telinkangas on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Telinkankaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 39

v. 2018 41

v. 2020 44

v. 2022 42

v. 2023 42

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Telinkangas on sijalla 12 939. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Telinkangas ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Telinkangas on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Kuolleet
1956–1968

Vuosina 1956–1968 kuolleet Telinkankaat asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on kuuden Telinkankaan kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Paikannimi Telinkangas

Telinkangas (paikannimi)

Telinkangas on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on metsäalue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Telinkangas jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Телинкангас tarkoittaa nimeä Telinkangas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Latviaksi nimi kirjoitetaan Telinkangass. S-pääte tarkoittaa, että se on miehen sukunimi. Naisen sukunimi saadaan vaihtamalla s-pääte a:ksi tai joskus e:ksi.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Telma Telinkangas.

Samankaltaisia nimiä kuin Telinkangas

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Telinkangas, Finland.

©Tuomas Salste