Valovirta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Valovirta

Valovirta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Valovirtojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 92

v. 2015 95

v. 2016 94

v. 2017 97

v. 2018 99

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Valovirta on noin sijalla 6 700. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Valovirta osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Valovirta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Valovirrankatu, Valovirta. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Валовирта tarkoittaa nimeä Valovirta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Walofwirta on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Valovirta olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Valo Valovirta tai Valma Valovirta.

Samankaltaisia nimiä kuin Valovirta

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Valovirta, Finland.

©Tuomas Salste