Vennola: Sukunimi-info

Vennola

Tietoja sukunimestä Vennola

Vennola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Vennola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 49

v. 2018 49

v. 2020 48

v. 2022 48

v. 2023 48

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vennola on sijalla 11 717. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Vennola ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Vennola-nimisten enemmistö on naisia. Vuonna 2023 naisten osuus tämän sukunimen kantajista oli 61 %.

Vennola on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Vennola on suojattu 1930 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Asuinpaikat

Kuolleet
1957–1970

Vuosina 1957–1970 kuolleet Vennolat asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on kymmenen Vennolan kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Sodissa kuolleet

Suomen sodissa 1939–1945 kaatui tai muuten menehtyi yksi Vennola. Lukumäärä kattaa puolustusvoimain palveluksessa olleet mutta ei sotien siviiliuhreja.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1913–1920
Yritykset
perust. 1961–1997

Sana Vennola esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Веннола tarkoittaa nimeä Vennola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Venna Vennola tai Vennu Vennola.

Samankaltaisia nimiä kuin Vennola

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Vennola, Finland.

©Tuomas Salste