Vuorenheimo: Sukunimi-info

Vuorenheimo

Tietoja sukunimestä Vuorenheimo

Vuorenheimo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se ei suomalaisilla ole kovin yleinen.

Vuorenheimo-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 54

v. 2016 56

v. 2018 55

v. 2020 57

v. 2022 59

v. 2023 60

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vuorenheimo on sijalla 9 874.

Verrattuna muihin sukunimiin Vuorenheimo on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Kuolleet
1957–1970

Vuosina 1957–1970 kuolleet Vuorenheimot asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on viiden Vuorenheimon kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1919–1931
Yritykset
perust. 2003

Sana Vuorenheimo esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вуоренхеймо tarkoittaa nimeä Vuorenheimo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Woorenheimå on esimerkki ”vanhanaikaisesta” kirjoitusasusta. Vuorenheimo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vuokko Vuorenheimo.

Samankaltaisia nimiä kuin Vuorenheimo

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Vuorenheimo, Finland.

©Tuomas Salste