Yli-Knuuttila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Knuuttila

Yli-Knuuttila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Yli-Knuuttiloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 39

v. 2016 38

v. 2017 37

v. 2018 36

v. 2019 37

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Knuuttila on sijalla 14 157. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Yli-Knuuttila on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Yli-Knuuttila on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Yli-Knuuttila on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetit merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Yli-Knuuttila ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 27 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Yli-Knuuttiloita on 37.

Paikannimi Yli-Knuuttila

Yli-Knuuttila (paikannimi)

Yli-Knuuttila on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Yli-Knuuttila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Кнууттила ("Juli-Knuuttila") tarkoittaa nimeä Yli-Knuuttila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Latviaksi nimi kirjoitetaan Iliknūtila.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Cnuttila on esimerkki ”vanhanaikaisesta” kirjoitusasusta. Yli-Knuuttila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Knuuttila

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Yli-Knuuttila, Finland.

©Tuomas Salste