Yli-Kohtamäki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Kohtamäki

Yli-Kohtamäki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yli-Kohtamäkien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 21

v. 2017 21

v. 2018 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Kohtamäki on noin sijalla 21 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Yli-Kohtamäki on melko pitkä nimi.

Paikannimi Yli-Kohtamäki

Yli-Kohtamäki (paikannimi)Katuosoitteissa

Yli-Kohtamäki on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Yli-Kohtamäki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Yli-Kohtamäki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Yli-Kohtamäentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Кохтамяки ("Juli-Kohtamjaki") tarkoittaa nimeä Yli-Kohtamäki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Cochtamäkj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Kohtamäki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Yli-Kohtamaki tai Yli-Kohtamaeki, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Kohtamäki

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Yli-Kohtamäki, Finland.

©Tuomas Salste